4 trin til overholdelse af persondataforordningen (GDPR) med Microsoft SQL Server

Ole Kjeldsen

Ole Kjeldsen

Teknologi- og Sikkerhedsdirektør

Læsetid, 1 min.

Er din organisation parat til persondataforordningen (GDPR)? Hvis du driver forretning i Europa, skal du være opmærksom på den nye persondatalov. Tag et aktuelt kig på, hvordan din virksomhed indsamler, bruger og styrer data – og gerne snart.

Persondataforordningen træder i kraft den 25. maj 2018. Som hjælp til at opfylde dens krav har vi lavet en hurtig guide, så du fuldt ud forstår omfanget af og status for dine databeskyttelsespolitikker. På den måde kan du handle nu og være i god tid med overholdelse af reglerne.

"Omkostningerne ved manglende overholdelse af GDPR-kravene er høje – op til 10-20 millioner €"

Omkostningerne ved manglende overholdelse af GDPR-kravene er høje – op til 20 millioner € eller 4 % af virksomhedens globale, årlige omsætning for det forudgående regnskabsår, såfremt dette beløb er højere.

Få e-bogen: Hvordan Microsoft SQL Server kan hjælpe dig med at opnå overholdelse af persondataforordningen

Opdater din databeskyttelsesindsats for at sikre overholdelse af GDPR med bare fire trin

Find flere relaterede artikler pr. branche:

Detailhandel

Offentlig forvaltning

  • Ineco

    Ineco forbedrer medarbejderproduktiviteten med nye værktøjer og kunstig intelligens

    Når folk skal kæmpe med software, får de mindre fra hånden. Ligeledes falder produktiviteten, hvis det er svært at dele filer og samarbejde om dokumenter. Dette har Ineco, en spansk virksomhed med speciale i offentlige anlægsarbejder, forstået. Netop derfor satte de sig for at ændre den måde, hvorpå medarbejderne interagerer med teknologi og hinanden. Ved […]

  • Iceland runs on Trust

    Sådan hjalp skyen en lille nation med at realisere store ambitioner

    I december 2015 påbegyndte den islandske regering en gennemgang af digital infrastruktur. Med over 100 forskellige leverandører, der varetages af over 100 it-chefer i hver enkelt offentlige institution, stod oplægget klart: At forenkle driften og strømline it for over 20.000 brugere. Løsningen: To og et halvt år senere blev der truffet en beslutning: Microsoft 365 […]

Produktion

Sundhedspleje

  • logo

    Tillid – kernen i sundhedsvæsnets digitale transformation.

    Min telefon havde ringet næsten ustandseligt i flere uger. Nu begyndte den igen. “Veronica,” sagde en stemme i røret. “Vi har en idé!” Jeg genkendte stemmen med det samme. Jeg har kendt Carlo Tacchetti næsten lige så længe, som jeg har arbejdet hos Microsoft. Han er professor ved universitetet Vita-Salute San Raffaele og direktør for […]

  • en person, der sidder foran en bærbar computer

    ‘Big Bang’-tilgangen til digital transformation – og hvordan man får det til at fungere

    I dag er der ikke længere noget, der hedder “business as usual”. Forandring og opbrud er den nye normaltilstand. Tænk blot på de ændringer, der påvirker din organisation lige nu, med ny teknologi og teknikker, der skaber nye holdninger og forventninger hos både medarbejdere og kunder. Alt er under forandring. Det eneste, alle disse forandringer […]

Uddannelse

  • en mand bruger en bærbar computer, mens har sidder på et bord

    Ni tips til at gøre din fjernlektion til en succes

    Koen Timmers, Microsoft Expert Educator-stipendiat og underviser i datalogi, forklarer, hvordan teknologi kan understøtte inspirerende onlineundervisning.

  • En vejledning til universiteter om GDPR

    En vejledning til universiteter om GDPR

    EU’s nye persondataforordning (GDPR) træder i kraft den 25 maj. Derfor er det vigtigt at forstå, hvad universiteter som jeres kan gøre for at sikre, at I overholder forordningen, med denne gratis e-bog og andre nyttige ressourcer. Jeres universitet er på en rejse Jeres universitet er på en rejse med masser af “registrerede”. Det drejer […]

Find flere relaterede artikler pr. dossier:

Digital Transformation

  • Iceland runs on Trust

    Sådan hjalp skyen en lille nation med at realisere store ambitioner

    I december 2015 påbegyndte den islandske regering en gennemgang af digital infrastruktur. Med over 100 forskellige leverandører, der varetages af over 100 it-chefer i hver enkelt offentlige institution, stod oplægget klart: At forenkle driften og strømline it for over 20.000 brugere. Løsningen: To og et halvt år senere blev der truffet en beslutning: Microsoft 365 […]

Kundecases

  • Fitness24Seven

    Fitness24Seven: Få fornyet styrke med intelligent kommunikation

    Fitness24Seven er et af Europas hurtigst voksende fitnessbrands. Men virksomheden fik brug for at forbinde teams og forbedre delingen af information mellem dem. Som Stefan Hult, chefkonsulent hos Stratiteq, forklarer: “Hvert hold befandt sig i sin egen lille verden. Der var ingen form for forbindelse på tværs af hele virksomheden.” Løsningen: Enkelhed og fleksibilitet har […]

Kundehistorier

  • en mand ved hjælp af en bærbar computer sidder på toppen af en bog hylde

    Mundtlig eksamen i Microsoft Teams

    Vi nærmer os skoleårets afslutning, og vi får flere og flere efterspørgsler på, hvordan man kan afholde mundtlige eksamener i Microsoft Teams. Vi har derfor udviklet en simpel guide henvendt til henholdsvis underviser/censor, studerende og it-personale. For hvordan gør man lige, hvis man ikke må være fysisk til stede sammen? Dette er selvfølgelig relevant i […]

Sikkerhed og databeskyttelse

Tips