4 trin til overholdelse af persondataforordningen (GDPR) med Microsoft SQL Server

Ole Kjeldsen

Ole Kjeldsen

Teknologi- og Sikkerhedsdirektør

Læsetid, 1 min.

Er din organisation parat til persondataforordningen (GDPR)? Hvis du driver forretning i Europa, skal du være opmærksom på den nye persondatalov. Tag et aktuelt kig på, hvordan din virksomhed indsamler, bruger og styrer data – og gerne snart.

Persondataforordningen træder i kraft den 25. maj 2018. Som hjælp til at opfylde dens krav har vi lavet en hurtig guide, så du fuldt ud forstår omfanget af og status for dine databeskyttelsespolitikker. På den måde kan du handle nu og være i god tid med overholdelse af reglerne.

"Omkostningerne ved manglende overholdelse af GDPR-kravene er høje – op til 10-20 millioner €"

Omkostningerne ved manglende overholdelse af GDPR-kravene er høje – op til 20 millioner € eller 4 % af virksomhedens globale, årlige omsætning for det forudgående regnskabsår, såfremt dette beløb er højere.

Få e-bogen: Hvordan Microsoft SQL Server kan hjælpe dig med at opnå overholdelse af persondataforordningen

Opdater din databeskyttelsesindsats for at sikre overholdelse af GDPR med bare fire trin

Find flere relaterede artikler pr. branche:

Detailhandel

Offentlig forvaltning

Produktion

Sundhedspleje

Uddannelse

Find flere relaterede artikler pr. dossier:

Digital Transformation

  • Woman sitting in chair inside

    Det hybride paradoks: Gordisk knude eller uendelige muligheder?

    Lette løsninger er sjældne. Det gælder ikke mindst, når tusindvis af medarbejdere vender tilbage til arbejdspladserne efter mere end 18 måneder med arbejde, der har foregået alle andre steder end på kontoret. Men hvordan vender vi tilbage under hensyntagen til, at vi har fået smag for den fleksible arbejdsdag og samtidig har savnet kollegialt samvær? […]

Kundecases

Kundehistorier

  • een groep mensen die aan een tafel zit

    Microsoft Surface styrker både klasse- og fjernundervisningen på Randers HF & VUC

    Hele ledelsen og alle underviserne på Randers HF & VUC har deres egen Microsoft Surface inklusive en Surface Pen. Det fleksible værktøj har skabt en helt anden dynamik i klasseundervisningen, hævet kvaliteten af fjernundervisningen og er blevet et uundværligt rette- og feedbackredskab. “Vi uddanner til fremtiden.” For Randers HF & VUC er den sætning mere […]

Sikkerhed og databeskyttelse

  • DTU: Når uheldet er ude …

    DTU: Når uheldet er ude …

    Et hackerangreb en fredag eftermiddag i august blev startskuddet til de fleste IT-ansvarliges værste mareridt. Det gælder også for Anders Fosgerau, Kontorchef for IT Service hos Danmarks Tekniske Universitet. Det, som han og hans kollegaer først troede var et mindre sikkerhedsbrud, viste sig at være mere alvorligt. I et tæt samarbejde med Microsoft, fik DTU […]

Tips