Gå til hovedindholdet

4 trin til overholdelse af persondataforordningen (GDPR) med Microsoft SQL Server

Ole Kjeldsen

Ole Kjeldsen

Teknologi- og Sikkerhedsdirektør

Læsetid, 1 min.

Er din organisation parat til persondataforordningen (GDPR)? Hvis du driver forretning i Europa, skal du være opmærksom på den nye persondatalov. Tag et aktuelt kig på, hvordan din virksomhed indsamler, bruger og styrer data – og gerne snart.

Persondataforordningen træder i kraft den 25. maj 2018. Som hjælp til at opfylde dens krav har vi lavet en hurtig guide, så du fuldt ud forstår omfanget af og status for dine databeskyttelsespolitikker. På den måde kan du handle nu og være i god tid med overholdelse af reglerne.

"Omkostningerne ved manglende overholdelse af GDPR-kravene er høje – op til 10-20 millioner €"

Omkostningerne ved manglende overholdelse af GDPR-kravene er høje – op til 20 millioner € eller 4 % af virksomhedens globale, årlige omsætning for det forudgående regnskabsår, såfremt dette beløb er højere.

Få e-bogen: Hvordan Microsoft SQL Server kan hjælpe dig med at opnå overholdelse af persondataforordningen

Opdater din databeskyttelsesindsats for at sikre overholdelse af GDPR med bare fire trin

Detailhandel

Offentlig forvaltning

  • Iceland runs on Trust

    Sådan hjalp skyen en lille nation med at realisere store ambitioner

    I december 2015 påbegyndte den islandske regering en gennemgang af digital infrastruktur. Med over 100 forskellige leverandører, der varetages af over 100 it-chefer i hver enkelt offentlige institution, stod oplægget klart: At forenkle driften og strømline it for over 20.000 brugere. Løsningen: To og et halvt år senere blev der truffet en beslutning: Microsoft 365 […]

  • Ineco

    Ineco forbedrer medarbejderproduktiviteten med nye værktøjer og kunstig intelligens

    Når folk skal kæmpe med software, får de mindre fra hånden. Ligeledes falder produktiviteten, hvis det er svært at dele filer og samarbejde om dokumenter. Dette har Ineco, en spansk virksomhed med speciale i offentlige anlægsarbejder, forstået. Netop derfor satte de sig for at ændre den måde, hvorpå medarbejderne interagerer med teknologi og hinanden. Ved […]

Produktion

Sundhedspleje

Uddannelse