4 trin til overholdelse af persondataforordningen (GDPR) med Microsoft SQL Server

Ole Kjeldsen

Ole Kjeldsen

Teknologi- og Sikkerhedsdirektør

Læsetid, 1 min.

Er din organisation parat til persondataforordningen (GDPR)? Hvis du driver forretning i Europa, skal du være opmærksom på den nye persondatalov. Tag et aktuelt kig på, hvordan din virksomhed indsamler, bruger og styrer data – og gerne snart.

Persondataforordningen træder i kraft den 25. maj 2018. Som hjælp til at opfylde dens krav har vi lavet en hurtig guide, så du fuldt ud forstår omfanget af og status for dine databeskyttelsespolitikker. På den måde kan du handle nu og være i god tid med overholdelse af reglerne.

"Omkostningerne ved manglende overholdelse af GDPR-kravene er høje – op til 10-20 millioner €"

Omkostningerne ved manglende overholdelse af GDPR-kravene er høje – op til 20 millioner € eller 4 % af virksomhedens globale, årlige omsætning for det forudgående regnskabsår, såfremt dette beløb er højere.

Få e-bogen: Hvordan Microsoft SQL Server kan hjælpe dig med at opnå overholdelse af persondataforordningen

Opdater din databeskyttelsesindsats for at sikre overholdelse af GDPR med bare fire trin

Find flere relaterede artikler pr. branche:

Detailhandel

Offentlig forvaltning

Produktion

  • Etex

    Etex bruger innovative værktøjer til at forene virksomheden og skabe bedre fokus på kunderne

    Når det drejer sig om byggeri, skal alle komponenter passe sammen og leveres til tiden for at kunne producere det optimale produkt. Selvom Etex, en belgisk virksomhed der fremstiller bygningsløsninger, fører dette ud i livet hver eneste dag, ønskede de at finde en måde at øge produktiviteten og samarbejdet internt på. Med afdelinger i over […]

  • Monique Carter: Everyone has the right to flexibility

    Monique Carter: Everyone has the right to flexibility

    Hybrid Talk is an article series hosted by Microsoft Denmark. We have invited thought leaders, companies, and organizations to share their views on the modern way of working and how technology supports the hybrid model. Is the new normal here to stay or does it even make sense to talk about normality in a world […]

Sundhedspleje

Uddannelse

Find flere relaterede artikler pr. dossier:

Digital Transformation

Kundecases

  • Svenske ledere får hjælp til at lykkes med løsninger til moderne arbejdspladser

    Svenske ledere får hjælp til at lykkes med løsninger til moderne arbejdspladser

    Manglende sammenhæng gør det altid vanskeligere at drive forretning. Ledernes organisation, Ledarna, organiserer ledere over hele Sverige og opdagede, at medarbejderstaben var vokset til over 170. Ved at flytte fra ældre værktøjer og systemer fik foreningen strømlinet sine processer og forbedret samarbejdet – og tilmed forøget sikkerheden og åbnet nye muligheder for innovation. Surface-enheder og […]

Kundehistorier

  • en mand ved hjælp af en bærbar computer sidder på toppen af en bog hylde

    Mundtlig eksamen i Microsoft Teams

    Vi nærmer os skoleårets afslutning, og vi får flere og flere efterspørgsler på, hvordan man kan afholde mundtlige eksamener i Microsoft Teams. Vi har derfor udviklet en simpel guide henvendt til henholdsvis underviser/censor, studerende og it-personale. For hvordan gør man lige, hvis man ikke må være fysisk til stede sammen? Dette er selvfølgelig relevant i […]

Sikkerhed og databeskyttelse

Tips