4 trin til overholdelse af persondataforordningen (GDPR) med Microsoft SQL Server

Ole Kjeldsen

Ole Kjeldsen

Teknologi- og Sikkerhedsdirektør

Læsetid, 1 min.

Er din organisation parat til persondataforordningen (GDPR)? Hvis du driver forretning i Europa, skal du være opmærksom på den nye persondatalov. Tag et aktuelt kig på, hvordan din virksomhed indsamler, bruger og styrer data – og gerne snart.

Persondataforordningen træder i kraft den 25. maj 2018. Som hjælp til at opfylde dens krav har vi lavet en hurtig guide, så du fuldt ud forstår omfanget af og status for dine databeskyttelsespolitikker. På den måde kan du handle nu og være i god tid med overholdelse af reglerne.

"Omkostningerne ved manglende overholdelse af GDPR-kravene er høje – op til 10-20 millioner €"

Omkostningerne ved manglende overholdelse af GDPR-kravene er høje – op til 20 millioner € eller 4 % af virksomhedens globale, årlige omsætning for det forudgående regnskabsår, såfremt dette beløb er højere.

Få e-bogen: Hvordan Microsoft SQL Server kan hjælpe dig med at opnå overholdelse af persondataforordningen

Opdater din databeskyttelsesindsats for at sikre overholdelse af GDPR med bare fire trin

Find flere relaterede artikler pr. branche:

Detailhandel

  • HeadBrands er klar til fremtiden med Microsoft 365 Business

    HeadBrands er klar til fremtiden med Microsoft 365 Business

    HeadBrands er et hurtigt voksende svensk frisørfirma, der blev grundlagt i 2010. Virksomheden er i dag den førende frisørforhandler på det nordiske marked. HeadBrands havde brug for en moderne it-løsning til at øge sin virksomhedsproduktivitet og forbedre samarbejdet både i virksomheden og eksternt. Virksomhedens svar på denne udfordring var at erstatte størsteparten af sine tidligere […]

  • Detailbranchen og GDPR: Fire GDPR-krav – og hvordan Microsoft kan hjælpe

    Detailbranchen og GDPR: Fire GDPR-krav – og hvordan Microsoft kan hjælpe

    Lær hvordan vi kan hjælpe dig med at opfylde GDPR-kravene med aktuelle løsninger: Vurdering af din aktuelle risikoprofil “Hvordan kan jeg få indsigt i, hvor jeg allerede overholder standarderne, og hvad jeg skal fokusere på som det næste?” Dette er ét af de mest almindelige spørgsmål fra forhandlere med hensyn til GDPR. Det er også ét […]

Offentlig forvaltning

Produktion

Sundhedspleje

  • en person, der sidder foran en bærbar computer

    ‘Big Bang’-tilgangen til digital transformation – og hvordan man får det til at fungere

    I dag er der ikke længere noget, der hedder “business as usual”. Forandring og opbrud er den nye normaltilstand. Tænk blot på de ændringer, der påvirker din organisation lige nu, med ny teknologi og teknikker, der skaber nye holdninger og forventninger hos både medarbejdere og kunder. Alt er under forandring. Det eneste, alle disse forandringer […]

  • logo

    Tillid – kernen i sundhedsvæsnets digitale transformation.

    Min telefon havde ringet næsten ustandseligt i flere uger. Nu begyndte den igen. “Veronica,” sagde en stemme i røret. “Vi har en idé!” Jeg genkendte stemmen med det samme. Jeg har kendt Carlo Tacchetti næsten lige så længe, som jeg har arbejdet hos Microsoft. Han er professor ved universitetet Vita-Salute San Raffaele og direktør for […]

Uddannelse

Find flere relaterede artikler pr. dossier:

Digital Transformation

Kundecases

  • Svenske ledere får hjælp til at lykkes med løsninger til moderne arbejdspladser

    Svenske ledere får hjælp til at lykkes med løsninger til moderne arbejdspladser

    Manglende sammenhæng gør det altid vanskeligere at drive forretning. Ledernes organisation, Ledarna, organiserer ledere over hele Sverige og opdagede, at medarbejderstaben var vokset til over 170. Ved at flytte fra ældre værktøjer og systemer fik foreningen strømlinet sine processer og forbedret samarbejdet – og tilmed forøget sikkerheden og åbnet nye muligheder for innovation. Surface-enheder og […]

Kundehistorier

  • een groep mensen die aan een tafel zit

    Microsoft Surface styrker både klasse- og fjernundervisningen på Randers HF & VUC

    Hele ledelsen og alle underviserne på Randers HF & VUC har deres egen Microsoft Surface inklusive en Surface Pen. Det fleksible værktøj har skabt en helt anden dynamik i klasseundervisningen, hævet kvaliteten af fjernundervisningen og er blevet et uundværligt rette- og feedbackredskab. “Vi uddanner til fremtiden.” For Randers HF & VUC er den sætning mere […]

Sikkerhed og databeskyttelse

  • Detailbranchen og GDPR: Fire GDPR-krav – og hvordan Microsoft kan hjælpe

    Detailbranchen og GDPR: Fire GDPR-krav – og hvordan Microsoft kan hjælpe

    Lær hvordan vi kan hjælpe dig med at opfylde GDPR-kravene med aktuelle løsninger: Vurdering af din aktuelle risikoprofil “Hvordan kan jeg få indsigt i, hvor jeg allerede overholder standarderne, og hvad jeg skal fokusere på som det næste?” Dette er ét af de mest almindelige spørgsmål fra forhandlere med hensyn til GDPR. Det er også ét […]

Tips

  • 5 veje til engagerede og produktive medarbejdere

    5 veje til engagerede og produktive medarbejdere

    Din virksomheds største konkurrencemæssige fordel er medarbejderne. Træffer du de rigtige valg, der udnytter denne værdi fuldt ud – og formår du at holde fast i den? Hjælp medarbejderne med at forblive engagerede, tilfredse og produktive Kun 13 % af medarbejdere verden over er meget engagerede og tilfredse med deres arbejdsplads. Ud af de mest […]