4 trin til overholdelse af persondataforordningen (GDPR) med Microsoft SQL Server

Ole Kjeldsen

Ole Kjeldsen

Teknologi- og Sikkerhedsdirektør

Læsetid, 1 min.

Er din organisation parat til persondataforordningen (GDPR)? Hvis du driver forretning i Europa, skal du være opmærksom på den nye persondatalov. Tag et aktuelt kig på, hvordan din virksomhed indsamler, bruger og styrer data – og gerne snart.

Persondataforordningen træder i kraft den 25. maj 2018. Som hjælp til at opfylde dens krav har vi lavet en hurtig guide, så du fuldt ud forstår omfanget af og status for dine databeskyttelsespolitikker. På den måde kan du handle nu og være i god tid med overholdelse af reglerne.

"Omkostningerne ved manglende overholdelse af GDPR-kravene er høje – op til 10-20 millioner €"

Omkostningerne ved manglende overholdelse af GDPR-kravene er høje – op til 20 millioner € eller 4 % af virksomhedens globale, årlige omsætning for det forudgående regnskabsår, såfremt dette beløb er højere.

Få e-bogen: Hvordan Microsoft SQL Server kan hjælpe dig med at opnå overholdelse af persondataforordningen

Opdater din databeskyttelsesindsats for at sikre overholdelse af GDPR med bare fire trin

Find flere relaterede artikler pr. branche:

Detailhandel

Offentlig forvaltning

Produktion

Sundhedspleje

Uddannelse

  • En vejledning til universiteter om GDPR

    En vejledning til universiteter om GDPR

    EU’s nye persondataforordning (GDPR) træder i kraft den 25 maj. Derfor er det vigtigt at forstå, hvad universiteter som jeres kan gøre for at sikre, at I overholder forordningen, med denne gratis e-bog og andre nyttige ressourcer. Jeres universitet er på en rejse Jeres universitet er på en rejse med masser af “registrerede”. Det drejer […]

  • En vejledning til skoler om GDPR

    En vejledning til skoler om GDPR

    En vejledning til skoler om GDPR EU's nye persondataforordning (GDPR) træder i kraft den 25 maj. Derfor er det vigtigt at forstå, hvad skoler som jeres kan gøre for at sikre, at I overholder forordningen, med denne gratis e-bog og andre nyttige ressourcer. Jeres skole er på en rejse Jeres skole er på en rejse […]

Find flere relaterede artikler pr. dossier:

Digital Transformation

Kundecases

Kundehistorier

  • en mand ved hjælp af en bærbar computer sidder på toppen af en bog hylde

    Mundtlig eksamen i Microsoft Teams

    Vi nærmer os skoleårets afslutning, og vi får flere og flere efterspørgsler på, hvordan man kan afholde mundtlige eksamener i Microsoft Teams. Vi har derfor udviklet en simpel guide henvendt til henholdsvis underviser/censor, studerende og it-personale. For hvordan gør man lige, hvis man ikke må være fysisk til stede sammen? Dette er selvfølgelig relevant i […]

Sikkerhed og databeskyttelse

  • Iceland runs on Trust

    Sådan hjalp skyen en lille nation med at realisere store ambitioner

    I december 2015 påbegyndte den islandske regering en gennemgang af digital infrastruktur. Med over 100 forskellige leverandører, der varetages af over 100 it-chefer i hver enkelt offentlige institution, stod oplægget klart: At forenkle driften og strømline it for over 20.000 brugere. Løsningen: To og et halvt år senere blev der truffet en beslutning: Microsoft 365 […]

Tips

  • Minecraft Education Edition er en særlig udgave af det populære spil, med særlige funktioner og indhold til skolebrug.

    Få Minecraft: Education Edition gratis resten af skoleåret (2019/20)

    I forbindelse med udbredelsen af COVID-19 og flere og flere skolelukninger har Minecraft: Education Edition teamet gjort deres licenser frit tilgængelige for alle med en Office 365 Education konto Dette blogpost er skrevet under skolenedlukningen i foråret 2020. Minecraft Education Edition er en særlig udgave af det populære spil med særlige funktioner og indhold til […]