4 trin til overholdelse af persondataforordningen (GDPR) med Microsoft SQL Server

Ole Kjeldsen

Ole Kjeldsen

Teknologi- og Sikkerhedsdirektør

Læsetid, 1 min.

Er din organisation parat til persondataforordningen (GDPR)? Hvis du driver forretning i Europa, skal du være opmærksom på den nye persondatalov. Tag et aktuelt kig på, hvordan din virksomhed indsamler, bruger og styrer data – og gerne snart.

Persondataforordningen træder i kraft den 25. maj 2018. Som hjælp til at opfylde dens krav har vi lavet en hurtig guide, så du fuldt ud forstår omfanget af og status for dine databeskyttelsespolitikker. På den måde kan du handle nu og være i god tid med overholdelse af reglerne.

"Omkostningerne ved manglende overholdelse af GDPR-kravene er høje – op til 10-20 millioner €"

Omkostningerne ved manglende overholdelse af GDPR-kravene er høje – op til 20 millioner € eller 4 % af virksomhedens globale, årlige omsætning for det forudgående regnskabsår, såfremt dette beløb er højere.

Få e-bogen: Hvordan Microsoft SQL Server kan hjælpe dig med at opnå overholdelse af persondataforordningen

Opdater din databeskyttelsesindsats for at sikre overholdelse af GDPR med bare fire trin

Find flere relaterede artikler pr. branche:

Detailhandel

Offentlig forvaltning

Produktion

Sundhedspleje

  • Two female healthcare professionals looking at a tablet

    Webinar til virtuel pleje

    En diskussion af Virtual Care-løsningerne muliggjort af Microsoft Teams – bragt til live af et casestudie i Italien.

  • logo

    Tillid – kernen i sundhedsvæsnets digitale transformation.

    Min telefon havde ringet næsten ustandseligt i flere uger. Nu begyndte den igen. “Veronica,” sagde en stemme i røret. “Vi har en idé!” Jeg genkendte stemmen med det samme. Jeg har kendt Carlo Tacchetti næsten lige så længe, som jeg har arbejdet hos Microsoft. Han er professor ved universitetet Vita-Salute San Raffaele og direktør for […]

Uddannelse

Find flere relaterede artikler pr. dossier:

Digital Transformation

Kundecases

  • HeadBrands er klar til fremtiden med Microsoft 365 Business

    HeadBrands er klar til fremtiden med Microsoft 365 Business

    HeadBrands er et hurtigt voksende svensk frisørfirma, der blev grundlagt i 2010. Virksomheden er i dag den førende frisørforhandler på det nordiske marked. HeadBrands havde brug for en moderne it-løsning til at øge sin virksomhedsproduktivitet og forbedre samarbejdet både i virksomheden og eksternt. Virksomhedens svar på denne udfordring var at erstatte størsteparten af sine tidligere […]

Kundehistorier

Sikkerhed og databeskyttelse

Tips